Naša misija

jm-wedding04

“Da prozremo suštinu Vaših (ne)izrečenih želja, da osiguramo besprekornu organizaciju svečanosti koje ste nam poverili, da nam upravo Vi, naši zadovoljni klijenti, postanete verni prijatelji i najbolji agenti za promovisanje usluga koje Stylistico nudi.”

Venčanja

jm-wedding04

Naš zadatak je da otkrijemo ono što Vas inspiriše i pretvorimo Vaše snove u jedinstveno slavlje koje će u potpunosti oslikati Vašu licnost. Stylistico venčanja su ona u kojima mladenci uživaju najviše, i kojih se zvanice prisećaju najradije!

Rođendani i proslave

jm-wedding04

Bilo da planirate rođendan, proslavu mature ili večeru iznenađenja, Stylistico će osmisliti i sprovesti Vaše veselje od početka do kraja. Dobićete i unikatne dekoracije i jedinstveni slatki sto. Zar postoji išta slađe od okupljanje porodice i bliskih prijatelja, slatkih trenutaka koji se dugo pamte?

Korporativna dešavanja

jm-wedding04

Mi se nesebično angažujemo da bismo proces organizacije učinili što jednostavnijim za Vas, da biste Vi u samoj proslavi mogli opušteno da uživate. Svakom detalju posvecujemo pažnju i činimo sve da Vaša proslava bude stvarno posebna.