Top 5 lista za Vencanja

 

Trikovi i instrukcije vrhunskih svetskih planera (na koje smo nailazili po knjigama, časopisima i na netu) koji su radili sa velikim holivudskim zvezdama, slavnim ličnostima, a koji su ipak jednostavni i praktični za svako venčanje!!!!!

Ponudite svojim gostima neočekivano! Izmestite ih na tren iz sveta realnosti i uvedite ih u Vašu svadbenu bajku! Pružite im ambijent, muziku i mirise koje Vaši gosti neće želeti da napuste. Unesite deo prirode, iskoistite neobične cvetne aranžmane, poigrajte se svojom kreativnošću i izbegnite stereotipe. Npr. na svakom stolu može se naći deličak ukraden iz prirode, drugačiji..

Zaokupite pažnju gostiju od trenutka kada stignu na veselje. Prvi utisak imaće najjači efekat na njihovo raspoloženje na svadbi. Neobičan sto kreativno dekorisan sa imenima gostiju i rasporedom za sedenje, veliki cvetni aranžman na ulazu, možda ljubaznost i prijatan izgled devojaka koje će dočekivati i kititi goste, ili gudački kvartet i plesači u sali, doprineće pozitivnom prvom utisku i u startu ih ostaviti bez daha.

Nemojte zapostaviti zvanični,ceremonijalni deo venčanja! Akcenat može biti na veselju i zabavi koji dolaze posle, ali je svrha okupljanja upravo čin venčanja. Zakitite ga specijalnim efektima, svećama, romantičnom muzikom i detaljima koji bude emocije.

Još jednom, udljite se od stereotipa. Ovo ne podrazumeva ulaganje bogatstva u cvetne aranžmane, ali poigrajte se svojom kreativnošću. Neka svaki sto bude drugačije dekorisan, ali neka svi zajedno prate temu i čine celinu. Tako će Vaši gosti ići od stola dostola i uživati, oduševljavati se iz početka, iz momenta u momenat.

Opustite se i uživajte! Najveća greška koju mlade često prave je tenzija pod kojom dočekuju dan venčanja. Ukoliko angažujete ljude od poverenja, moći ćete da se opustite čak i ako vodite računa i o najsitnijim detaljima, jer će proslava biti u rukama ljudi u koje verujete. Dakle, moći ćete da se opustite i uživate u čaroliji, a to je najvažnije!